Ein freundliches „Hallo“ oldalunk ide tévedt minden kedves olvasójának.

 

Sajnos egészségem és ezzel kapcsolatos elfoglaltságaim nem teszik lehetövé,

hogy több idöt tudnék oldalunk ápolására fordítani, amit egyébként szívesen megtennék.

 

Immáron 14 hónap telt el az „50 éves“ találkozónk óta. Azt hiszem, hogy ma kellö távolságból tudok az eseményre visszatekinteni. A „Fair Play“-ben sok minden nem úgy sikerült, mint ahogy azt mi elgondoltuk. Ezúton szeretném emiatt Árpi és magam nevében öszinte sajnálatunkat kifejezni. Köszönetünket mondjuk azoknak, akik mindennek ellenére elismerték befektetett munkánkat és folytatásra biztattak. Biztosak lehettek benne, hogy a Catering részéröl nyújtott nem kielégítö ellátás minket bosszantott a legjobban. Mint ismeretes, a hibából tanul az ember! Így mi is tanultunk az esetböl, de sajnos hennigsdorfi lehetöségeink az évek teltével kimerültek. Javaslataitokat a következö találkozók megrendezési helyére szívesen fogadjuk. Akinek ötlete van ... kérjük jelentkezzen!!

 

Utoljára 2011 végén rendeztünk egy évzáró estét Sománál.

Hogy ez az év jobb érzésekkel záruljon, így Soma szíves hozzájárulásával elhatároztuk, hogy december 15.-én 15 órától egy évzáró délutánt/estét rendezünk a garázsban.

Ehhez mindenkit szerettel várunk a Hennigsdorf, Eschenallee–Erlenweg sarokra.

A rendezvény ellátásához szükséges, hogy résztvételi szándékotokat címemre egy rövid mailben november 30.-ig jelezzétek.

 

Egyúttal a hennigsdorfi Ausländerbeirat meghív minden érdeklödöt a november 30.-án az Adolph Diesterweg iskolában tartandó KULTURMARKT rendezvényére.

 

Akivel az egyik rendezvényen sem fogunk találkozni, annak már most szeretnénk egy meghitt, Kellemes Karácsonyi Ünnepet és egy sikeres, egészséges és Boldog Új Esztendöt kívánni. 

 

Végül még egy kérésem lenne felétek!

Eddig minden találkozóról készítettem egy részvételi névsort. Az "50 évesen" a technikai és egyéb problémák nagyon lekötöttek. Legyetek szívesek megírni nekem, hogy ki ült a Fair Playben az asztalotoknál. Segítségeteket elöre is köszönöm.